Webshop med WooCommerce

Tag din online forretning til nye højder med en professionel webshop, der er nem at administrere og opdatere. Kombiner den styrke, som WooCommerce webshoppen giver dig, med Gutenberg’s kreative frihed, og skab en webshop, der imponerer dine kunder.

ICONIQ udvikler top performance webshops med egne udviklede Gutenberg moduler.

Når vi kombinerer WooCommerce’s enestående funktionalitet med Gutenberg’s revolutionerende blokredigering, åbner vi op for en verden af kreative muligheder. Og vi sikre, at vi altid performer på hastighed, både for dig og for dine kunder.

Wordpress. WooCommerce. Gutenberg.

Få succes med din egen webshop ved hjælp af WordPress, WooCommerce og Gutenberg – 3 systemer som tilsammen giver dig alt du har brug for!

  • WordPress er det system som er mest benyttet verden over og derfor er udviklingen fremtræden.
  • WooCommerce er en kraftfuld og brugervenlig e-handelsplatform, der kører på WordPress.
  • Gutenberg er WordPress’ egene page builder der giver dig uanede muligheder for at skalere din forretning mens du har det sjovt.

ICONIQ bygger hjemmesiden i Gutenberg, med egne udviklede moduler, som giver dig et hav af muligheder og samtidig sørger for at din webshop performer på et af de vigtigste parametre: Hastighed!

Ikke overbevist endnu?

– Så skriv eller ring til os, og få en demo adgang til vores system!

Brugeroplevelse.
Skalerbarhed.
Fuktionalitet.
WooCommerce Webshop

Om Gutenberg

Gutenberg er WordPress’ revolutionerende blokredigeringsværktøj, der giver dig en visuel og intuitiv måde at oprette og redigere indhold på din hjemmeside eller webshop.

I stedet for traditionel tekstbaseret redigering tilbyder Gutenberg en blokbaseret tilgang, hvor brugere kan tilføje forskellige medieelementer og layoutblokke med drag and drop funktionalitet. Dette gør det nemt og sjovt for dig, og det giver en bevægelsesfrihed til selv at skabe nye tiltag på din egen webshop, uden behov for teknisk kodning.

Gutenberg er designet til at gøre indholdsoprettelsen mere fleksibel og tilpasningsdygtig, og det giver mulighed for at bygge skræddersyede sider, der skiller sig ud og imponerer besøgende. Med Gutenberg har du mulighed for at udtrykke din kreativitet og skabe dynamiske og visuelt tiltalende sider.

om Gutenberg Woocommerce Webshop

Udtalelse

ICONIQ er ultra skarpe, når det kommer til udvikling og design. Vi ønskede top performance og et ultra lækkert design der afspejler vores Brand og det er de lykkedes med til perfektion

Øvrige ydelser

Webudvikling

Vi starter med et indledende interview for at lære og forstå brandet’s fremtidsplaner og spore os ind på drømmedesignet.

Læs mere →

Webdesign

Vi trækker på erfaring fra både Web og digital marketing og har en dyb forståelse for hvad der performer i henhold til branchen.

Læs mere →

CRO

Vi arbejder kontinuerligt med Konverteringsoptimering(CRO) for at forbedre brugernes oplevelse og øge performance.

Læs mere →

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik

0 + 2 = ?

Cookie settings