Digitale løsninger, leveret til tiden

Vi skaber succeser med digtitale løsninger, leveret til tiden og uden en masse ekstra omkostninger. Vi stiller høje krav til os selv og dermed også vores kunder. Skal vi sikre den bedste løsning, kræver det, at vi samarbejder om det.

Nedenfor kan du se vores referencer og udtalelser fra et udsnit af vores kunder

Samson Pumps

Samson pumps beskæftiger sig med pumpeløsninger til kloak og fiskeindustrien. Virksomheden udvikler revolutionerende løsninger inden for branchen. I dag bidrager Samson Pumps til at vedligeholde underjordiske infrastrukturer i byer og håndtere vådt affald i industrien mere effektivt og bæredygtigt. Og til søs hjælper de fiskere med at håndtere fanget fisk bedre og mere effektivt.

Dansk Projektledelse

“Vi er rigtig glade for det nye website. Vi er meget mere frit stillet, vi har mulighed for at udvikle siden derhen hvor vi skal og så kører den langt mere effektivt. Alt i alt, så er det super tilfredsstillende, at arbejde i den nye løsning.”

DYKON A/S

“ICONIQ har stået for både udvikling og design af vores website floradanicadyner.dk.
Allerede ved vores indledende møde fik vi lagt en god struktur på forløbet. Samarbejdet har været præget af professionel ekspertise og en god forståelse for vores brand. ICONIQ har formået at skabe ikke blot et brugervenligt website, men også et smukt design, der harmonerer perfekt med vores brandidentitet. Deres opmærksomhed på detaljer og evne til at implementere vores ønsker og krav har resulteret i et endeligt produkt, der ikke kun imponerer, men også engagerer vores besøgende. Vi ser frem til fortsat succes sammen med ICONIQ som vores værdsatte samarbejdspartner.”

ASENTO Digital

“ICONIQ Web fortjener 5 stjerner for det website, de har leveret for ASENTO. De har stået for kyndig, nærværende og detaljeorienteret vejledning under hele processen – fra idé til resultat. Derudover har de leveret et website fyldt med funktionalitet i back-end, så vi i fremtiden let selv kan arbejde dynamisk med at forbedre brugeroplevelsen og dermed øge konverteringsraten over tid på vores website. En stor anbefaling herfra!”

Petguide

“ICONIQ har været fantastiske samarbejdspartnere i vores forløb med at migrere vores website fra blog til webshop. De tog os i hånden fra start til slut i processen, og vi er ovenud tilfredse med resultatet og den webshop Pet Guide er blevet til, med deres hjælp.

ICONIQ får vores største anbefalinger!”

Cookie settings