Intuitiv og brugervenlig page builder

Om Gutenberg

Hvis du endnu ikke har hørt om Gutenberg, så er du formentlig gået glip af en af de mest betydningsfulde forandringer i WordPress-verdenen. Gutenberg er navnet på WordPress’ blokbaserede page builder, der erstattede den tidligere klassiske editor som de fleste kender.

Gutenberg indførte en blokbaseret tilgang til redigering af indhold. Nu er hvert element af indhold, såsom tekst, billeder, citater, overskrifter, knapper, videoer og mere, repræsenteret som separate blokke. Dette giver brugere mulighed for at styre og style hvert element uafhængigt og skaber mere komplekse og dynamiske layouts uden at skulle anvende tilpasset kode.

Udsnit af Gutenberg standard blokke

Tekstblok

Grundlæggende blok til at tilføje og formatere tekstindhold med mulighed for at anvende overskrifter, skriftstørrelse, fed skrift og links.

Medieblok

 Tilføjer billeder, videoer og indlejret indhold. Brugere kan justere størrelse, placering og alternativ tekst.

Overskriftsblok

Tillader brugere at tilføje overskrifter af forskellige niveauer for at organisere indholdet hierarkisk.

Kolonneblok

Gør det muligt at opdele indholdet i flere kolonner for et mere dynamisk layout.

Citatblok

Anvendes til at fremhæve citater eller tekstafsnit med en fremtrædende stil.

Liste-blok

Opretter bullet- eller nummererede lister til at præsentere information på en struktureret måde.

Galleri-blok

Samler flere billeder i et galleri, som brugerne kan bladre igennem.

Tabel-blok

Opretter en simpel tabelstruktur til at organisere data og oplysninger.

Uddrag af ICONIQ Gutenberg blokke

Banner blok

Banner blokken giver dig muligheden for at skabe et flot og tiltalende udtryk hvor som helst på siderne. Du kan justere højde, baggrund, farver og meget mere!

Formular blok

Vore kontaktformular-blok giver dig mulighed for at opbygge simple og avancerede signup forms eller formularer.

Indlæg blok

Indlæg blokken giver mulighed for at vise oversigten over dine nyheder eller artikler. Der er mange muligheder for at skræddersy designet og tilpasse indholdet!

FAQ blok

Med FAQ blokken, får du mulighed for at opbygge Q & A på en intuitiv og elegant måde. Mulighederne er mange, og det giver dig frihed til at tilpasse dine FAQ blokke!

Vi skræddersyr nye og eksisterende Gutenberg blokke efter dine ønsker og behov

Wordpress. Gutenberg.

Få en top tunet hjemmeside i WordPress med Gutenberg

  • WordPress er det CMS som er benyttet af flest verden over, og derfor er udviklingen fremtræden.
  • Gutenberg er WordPress’ egen page builder der giver dig uanede muligheder for at skalere din forretning mens du har det sjovt.

ICONIQ bygger hjemmesiden i Gutenberg, med egne udviklede moduler, som giver dig et hav af muligheder og samtidig sørger for at din hjemmeside er toptunet i forhold til user experience, hastighed og design.

Ikke overbevist endnu?

– Skriv eller ring til os, og få en demo adgang!

Brugeroplevelse.
Skalerbarhed.
Fuktionalitet.
Wordpress Gutenberg

Gutenberg til Webshops

De nyeste muligheder med Gutenberg omfatter også integration af avancerede blokke, der bringer flere funktionaliteter til deres page builder. Dette inkluderer blokke til e-handel, formularer, kalendere, sociale medier og meget mere.

Gutenberg har også mulighed for at tredjepartsudviklere kan bygge kompatible blokke, hvilket giver uanede af muligheder for udvidelser og integrationer. – Det er her ICONIQ kommer ind i billedet!

Når vi bygger nye blokke i Gutenberg, betyder det samtidigt, at vores blokke bliver optimeret af Gutenbergs udviklingsteam. Det giver en webshop, som altid er opdateres sammen med WordPress’ nyeste teknologi.

Gutenberg til webshops

Udtalelse

ICONIQ er ultra skarpe, når det kommer til udvikling og design. Vi ønskede top performance og et ultra lækkert design der afspejler vores Brand og det er de lykkedes med til perfektion

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik