Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Prisen på en WordPress hjemmeside varierer afhængigt af kompleksitet, design og funktionalitet.

Er det en simpel hjemmeside med få funktioner og lille kompleksitet starter prisen typisk mellem 5.000 kr og 15.000 kr.

Er det en side med en større kompleksitet og med unikke funktioner eller opbygget efter et mere kompleks design, så stiger prisen også derefter. Priserne går typisk fra 30.000 kr og op, alt efter hvor mange funktioner der skal kodes samt hvilke eksterne værktøjer, der skal integreres med siden.

Vil du vide hvad din nye hjemmeside vil koste?

– Kontakt os og lad os tage en snak!

Hvad koster en WordPress hjemmeside

Udvikling.
Skalerbarhed.
Fuktionalitet.
Pris på WordPress hjemmeside

FAQ – WordPress hjemmeside?

Omkostningerne ved at have en hjemmeside om måneden varierer afhængigt af webhosting, domæneomkostninger og eventuelle tilføjede tjenester. Typisk kan omkostningerne løbe fra omkring 50 til 300 kroner om måneden for grundlæggende hosting og domæne. Hvis der tilføjes premium-plugins, sikkerhedstjenester eller professionel vedligeholdelse, kan omkostningerne stige. Priserne kan også påvirkes af eventuelle tilpasninger eller ekstra tjenester, såsom SEO eller markedsføring.

Tiden det tager at lave en WordPress hjemmeside varierer afhængigt af kompleksiteten og omfanget af projektet. En simpel hjemmeside med et standardfunktioner tager typisk 1 måned at udvikle, mens mere avancerede hjemmesider med tilpasset design og avancerede funktioner kan tage mellem 2 – 6 måneder.

Effektiv kommunikation, indholdsoprettelse og eventuelle ændringer kan også påvirke den samlede tidsramme for projektet.

En god hjemmeside bør indeholde flere nøgleelementer for at skabe en positiv brugeroplevelse og opfylde formålet og det er ofte individuelt i forhold til virksomhedens behov og målgruppens forventninger.

Typisk, vil en god hjemmeside indeholde en overskuelig navigation, relevant og engagerende indhold, et responsivt design, hurtig pagespeed/loadtime, tydelige call-to-actions, kontaktoplysninger og et design der taler ind i virksomhedens værdier.

Desuden bør den have sikkerhedstiltag, SEO og integration af sociale medier.

Wordpress hjemmeside priser

Udtalelse

ICONIQ er ultra skarpe, når det kommer til udvikling og design. Vi ønskede top performance og et ultra lækkert design der afspejler vores Brand og det er de lykkedes med til perfektion

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik