Interview. Research. Design.

Vi går i dybden med dit brand og designer dit nye website ud fra et interview og en sparringsrunde, hvor vi målsætter efter dine drømme og får det til at smelte sammen med et lækkert design som er funktionsdygtigt og har brugerne i fokus.

Professionelt webdesign

Engagement.
Innovation.
Brugervenlighed.

Brand og brugeroplevelse

Webdesign

Det handler om at finde frem til et design som man kan identificere sig med som brand og virksomhed. Og dette skal gerne smelte sammen med et design som tiltaler brugerne.

Vi trækker på erfaring fra både web- og marketing branchen, og vi har en dyb forståelse for hvad der performer i henhold til branchen.

Sparringspartner

I den indledende fase vil vi komme med vores forslag til hvordan vi kan opnå den bedste performance og samtidig smelte sammen med brand og virksomhedens drømme.

Processen

01 Samtale

Vi starter altid med en indledende samtale. Dette gør vi for at opnå bedre forståelse for brandets fremtidsplaner samt spore os ind på det ønskede design.

02 Research

Vi laver et stort research arbejde for at ramme markedet unik for din forretning. Vi tager vores erfarting med hele vejen ift. hvad vi ved der virker for et solidt webdesign.

03 Designfase

Vi designer alle hovedsiderne baseret på dine visioner fra vores samtaler og sparring.

04 Præsentation

Vi præsenterer designet for vores team med henblik på en snak om justeringer og tilføjelser.

Øvrige ydelser

Webudvikling

Vi starter med et indledende interview for at lære og forstå brandet’s fremtidsplaner og spore os ind på drømmedesignet.

Læs mere →

Webshop

Vi har stor fokus på backenden og det system som Du skal arbejde i. Vi sikrer den bedste oplevelse for dig og dine kommende kunder.

Læs mere →

CRO

Vi arbejder kontinuerligt med Konverteringsoptimering(CRO) for at forbedre brugernes oplevelse og øge performance.

Læs mere →

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik

4 + 0 = ?

Cookie settings