Brugerrejse. Skalerbarhed. Funktionalitet.

Hos ICONIQ har vi erfaring inden for den digitale marketing branche, som vi kan drage nytte af for at skabe det bedste setup, når vi skal udvikle din webshop. Vi har ikke blot fokus på funktioner, integrationer og brugervenlighed – vi tænker kompatibilitet i et større marketing setup.

Professionel webshop

Brugerrejse.
Skalerbarhed.
Fuktionalitet.

Webshop løsning

Systemet vi udvikler i

Webshop i WordPress

WordPress

Wordpress er det mest udbredte CMS og det betyder også, at integrations mulighederne er mange.

Webshop i WooCommerce

Woocommerce

Woocommerce er et kraftfuld ecommerce system som kan skræddersyes til alles behov og integrationerne er mange!

Vi hjælper dig med at vælge den helt rette løsning ud fra dine ønsker og behov

Processen

01 Forståelse

Vi starter med et indledende møde, for at få en dyb forståelse af brandet, forretningen, markedet og eventuelle fysiske butikker.

02 Design

Vores mange års erfaring inden for web- og marketing branchen gør det muligt at designe en komplet online shopping-oplevelse.

03 Udvikling

Ved at bruge det seneste inden for webudvikling bygger vi responsive websites, der er højtydende og nemme at administrere.

04 Launch

Vi sætter siden live og holder de næste dage stærkt øje med, at det hele forløber, som det skal. På den måde sikrer vi den bedste launch af det nye website.

Udtalelse

ICONIQ er ultra skarpe, når det kommer til udvikling og design. Vi ønskede top performance og et ultra lækkert design der afspejler vores Brand og det er de lykkedes med til perfektion

Øvrige ydelser

Webudvikling

Vi starter med et indledende interview for at lære og forstå brandet’s fremtidsplaner og spore os ind på drømmedesignet.

Læs mere →

Webdesign

Vi trækker på erfaring fra både Web og digital marketing og har en dyb forståelse for hvad der performer i henhold til branchen.

Læs mere →

CRO

Vi arbejder kontinuerligt med Konverteringsoptimering(CRO) for at forbedre brugernes oplevelse og øge performance.

Læs mere →

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik