Case: Pet Guide

“ICONIQ har været fantastiske samarbejdspartnere i vores forløb med at migrere vores website fra blog til webshop. De tog os i hånden fra start til slut i processen, og vi er ovenud tilfredse med resultatet og den webshop Pet Guide er blevet til, med deres hjælp.

ICONIQ får vores største anbefalinger!”

Brugerrejse.
Skalerbarhed.
Integrationer.

Webshop løsning

Systemet vi udvikler i

Wordpress webshop

WordPress

Vi udvikler din webshop i WordPress, som sikre dig en solid webshop med utallige integrationsmuligheder.

Webshop i Wodpress

Woocommerce

Woocommerce er WordPress’ shopsystem, som giver dig et skalerbart system, med åbne muligheder for at udvikle og tilpasse det din forretning.

Vi hjælper dig med at vælge den helt rette løsning ud fra dine ønsker og behov

Processen

01 Forståelse

Vi starter med et indledende møde, for at få en dyb forståelse af brandet, forretningen, markedet og eventuelle fysiske butikker.

02 Design

Vores mange års erfaring inden for web- og marketing branchen gør det muligt at designe en komplet online shopping-oplevelse.

03 Udvikling

Ved at bruge det seneste inden for webudvikling bygger vi responsive websites, der er højtydende og nemme at administrere.

04 Launch

Vi sætter siden live og holder de næste dage stærkt øje med, at det hele forløber, som det skal. På den måde sikrer vi den bedste launch af det nye website.

Andre cases

Digitale løsninger, leveret til tiden

Vi skaber succeser med digtitale løsninger, leveret til tiden og uden en masse ekstra omkostninger. Vi stiller høje krav til os selv og dermed også vores kunder. Skal vi sikre den bedste løsning, kræver det, at vi samarbejder om det.

Øvrige ydelser

Webudvikling

Vi starter med et indledende interview for at lære og forstå brandet’s fremtidsplaner og spore os ind på drømmedesignet.

Læs mere →

Webdesign

Vi trækker på erfaring fra både Web og digital marketing og har en dyb forståelse for hvad der performer i henhold til branchen.

Læs mere →

CRO

Vi arbejder kontinuerligt med Konverteringsoptimering(CRO) for at forbedre brugernes oplevelse og øge performance.

Læs mere →

Cookie settings