Design. Tilgængelighed. Funktionalitet.

Vi arbejder ud fra en model, som sikrer, at vi kommer omkring alle elementer i forbindelse med udvikling af dit website eller webshop. Vi gør os umage for at forstå din forretning, dine målsætninger samt dine ønsker og drømme.

Webudvikling - Udvikling af hjemmeside

Case: ASENTO Digital

“ICONIQ Web fortjener 5 stjerner for det website, de har leveret for ASENTO. De har stået for kyndig, nærværende og detaljeorienteret vejledning under hele processen – fra idé til resultat. Derudover har de leveret et website fyldt med funktionalitet i back-end, så vi i fremtiden let selv kan arbejde dynamisk med at forbedre brugeroplevelsen og dermed øge konverteringsraten over tid på vores website. En stor anbefaling herfra!”

Skalerbarhed.
Brugervenlighed.
Fleksibilitet.

Webudvikling i WordPress

Wordpress webudvikling

WordPress

Wordpress er det mest udbredte CMS og det betyder også, at integrations mulighederne er mange.

Vi udvikler top performende hjemmesider med egne skræddersyede moduler i Gutenberg.

Hjemmeside i Gutenberg

Gutenberg

Gutenberg er det bedst integrerede system til WordPress. Vi udvikler hjemmesider med Gutenberg og skræddersyr din side ud fra vores egne udviklede Gutenberg moduler.

Vi hjælper dig med at vælge den helt rette løsning ud fra dine ønsker og behov

Processen

01 Forståelse

Vi arbejder hårdt på at få en dyb forståelse af brandet, forretningen, markedet og eventuelle fysiske butikker.

02 Design

Vores mange års erfaring inden for web- og marketing branchen gør det muligt at designe en komplet online shopping-oplevelse.

03 Udvikling

Ved at bruge det seneste inden for webudvikling bygger vi responsive websites, der er højtydende og nemme at administrere.

04 Launch

Vi sætter siden live og holder de næste dage stærkt øje med, at det hele forløber, som det skal. På den måde sikrer vi den bedste launch af det nye website.

Andre cases

Digitale løsninger, leveret til tiden

Vi skaber succeser med digtitale løsninger, leveret til tiden og uden en masse ekstra omkostninger. Vi stiller høje krav til os selv og dermed også vores kunder. Skal vi sikre den bedste løsning, kræver det, at vi samarbejder om det.

Webudvikling med fokus på digital marketing

Hos ICONIQ ved vi hvor vigtigt det er, at alle marketingplatforme kan integreres med hjemmesiden. Vi har over 7 års erfaring i rådgivning og eksekvering i den digitale marketing verden, og vi har den erfaring og forståelse der skal til, for at sikre, at vores webløsninger er 100% kompatibel med alle platforme som du arbejder med.

Vi udvikler digitale løsninger som tilgodeser nuværende setup og sikre at siden performer fra dag 1!

Vil du sikre dig en hjemmeside hvor funktionaliteterne er skalerbar og brugerne får en suveræn oplevelse samtidig med at vi letter dit arbejde? – Så bør du tage fat i ICONIQ.

Webudvikling med marketing i fokus!

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik

3 + 3 = ?

Cookie settings