Dit foretrukne webbureau i Kolding

Vi arbejder ud fra en model, som sikrer, at vi kommer omkring alle elementer i forbindelse med udvikling af dit website eller webshop. Vi gør os umage for at forstå din forretning, dine målsætninger samt dine ønsker og drømme.

– Og vi leverer vores løsninger til tiden!

9 år

Vi har mere end 9 års erfaring med udvikling af hjemmesider, webshops og integrationer.

Ambition

Vi udvikler top performende hjemmesider i WordPress og Gutenberg, og vi arbejder på at bygge den bedste løsning for vores kunder – hver gang.

Faglighed

Vi har et stort kendskab til marketingbranchen og ved, hvor vigtig en rolle det spiller i forhold til opbygning af hjemmesider.

Resultat

Vi sikrer den bedste oplevelse for dig og dine kommende kunder.

Lokalt webbureau i Kolding

Et lokalt Webbureau i Kolding

Vi er bosat i Kolding og vi vil hellere end gerne komme ud og besøge dig og din virksomhed.

Digitale møder er i dag blevet blevet en effektiv måde at mødes, men da vi sætter pris på den gode relation, så foretrækker vi et fysisk møde i første omgang. Og skulle du have lyst til at kigge forbi vores kontor i Kolding, så er du også mere end velkommen til det.

Kolding webbureau med speciale i WordPress

Wordpress webudvikling

WordPress

Wordpress er det mest udbredte CMS og det betyder også, at integrations mulighederne er mange.

Vi udvikler top performende hjemmesider med egne skræddersyede moduler i Gutenberg.

Hjemmeside i Gutenberg

Gutenberg

Gutenberg er det bedst integrerede system til WordPress. Vi udvikler hjemmesider med Gutenberg og skræddersyr din side ud fra vores egne udviklede Gutenberg moduler.

Processen

01 Forståelse

Vi arbejder hårdt på at få en dyb forståelse af brandet, forretningen, markedet og eventuelle fysiske butikker.

02 Design

Vores mange års erfaring inden for web- og marketing branchen gør det muligt at designe en komplet online shopping-oplevelse.

03 Udvikling

Ved at bruge det seneste inden for webudvikling bygger vi responsive websites, der er højtydende og nemme at administrere.

04 Launch

Vi sætter siden live og holder de næste dage stærkt øje med, at det hele forløber, som det skal. På den måde sikrer vi den bedste launch af det nye website.

Lad os bygge din fremtid

ICONIQ er sammensat af de bedste folk i branchen. Hver især har vi en forståelse for alle aspekter, der udgør det at bygge en hjemmeside. Vi kender alt til den digitale marketing branche, og kender derfor til vigtigheden af, at din hjemmeside fungerer på tværs af alle slags platforme. Vi bygger hjemmesider, der er fremtidssikret i forhold til hastighed og funktionalitet, og arbejder kun ud fra de bedste løsninger.

Vi arbejder altid på at skabe den ultimative bedste webløsning for vores kunder – hver gang.

Vil du kontaktes?

 Ved at klikke “Kontakt mig” accepterer du vores privatlivspolitik